آریا جوان

آخرين مطالب

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش:

بخشی از برند "کیش" اعتبار گرفته از حوزه سلامت است منطقه آزاد کیش

بخشی از برند "کیش" اعتبار گرفته از حوزه سلامت است
  بزرگنمايي:

آریا جوان - مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش گفت: بخشی از برند "کیش" اعتبار گرفته از قوت و توان حوزه سلامت است و با وجود فراز و فرودهای مختلف، اقدامات خوبی تاکنون در این زمینه صورت گرفته و گام‌های موثری برداشته شده است‌.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد کیش، محمد کبیری در آیین تکریم و معارفه رئیس بیمارستان کیش ضمن اظهار تأسف از اتفاق تلخی که برای یکی از هموطنان عزیز بر اثر سانحه تصادف با موتور شارژی به وقوع پیوسته، اظهارکرد: درخصوص ساماندهی موتورها با جدیت پیگیر هستیم و به زودی انشالله این اتفاق خواهد افتاد.
وی گفت: امنیت گردشگران و سلامت مسافران یکی از مهم‌ترین موضوعات برای ماست و تمهیدات لازم در این زمینه باید اندیشیده شود.
کبیری با بیان اینکه بعد از انقلاب اسلامی در بحث شاخص HDI (توسعه انسانی) ارتقاء قابل توجهی داشته‌ایم، افزود: مبنای اصلی بهبود این شاخص، حوزه سلامت است و باید در این خصوص، قدردان زحمات کادر درمان باشیم چراکه با خوبی از عهده وظیفه خود برآمده‌اند.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با بیان اینکه نگاه ما، توسعه متوازن بوده و اگر این نگاه را دنبال می‌کنیم باید برنامه‌ریزی‌ها، انسان‌محور باشد، تصریح کرد: یکی از خصیصه‌های مناطق آزاد نسل هفتمی نیز همین محوریت قرار گرفتن انسان است.
کبیری گفت: سلامت یک رکن اساسی است که در 7 محور تبیینی مورد تأکید و توجه سازمان قرار دارد و توسعه زیرساخت‌های این حوزه را به عنوات اولویت کاری خود تعریف نموده‌ایم.
وی افزود: به میزانی که سطح کیفی و کمی فعالیت‌ها و اقدامات در حوزه سلامت و آموزش ارتقاء یابد، کیفیت افراد حاضر در کیش هم افزایش پیدا می‌کنند.
کبیری گفت: بخشی از برند "کیش" اعتبار گرفته از قوت و توان حوزه سلامت است و با وجود فراز و فرودهای مختلف، اقدامات خوبی تاکنون در این زمینه صورت گرفته و گام‌های موثری برداشته شده است‌.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با تأکید بر اینکه تصویر حوزه درمان جزیره باید بهبود پیدا کند و از حیث سخت‌افزاری و نرم‌افزاری ارتقا یابد، تصریح کرد: طی چندماه اخیر، با تشکیل شورای عالی بیمه، مقدمات رفع ناترازی‌های بیمارستان انجام شده و مجوز و پروانه بیمارستان کیش هم پس از 28 سال به زودی صادر می‌شود‌.
کبیری با تاکید بر لزوم احصاء کمبودهای مربوط به حضور متخصصین، گفت: یکی دیگر از الزامات ما، تدوین و نهایی شدن سند جامع سلامت کیش است.
وی همچنین افزود: نقش‌آفرینی و رابطه با سازمان تأمین اجتماعی برای ساخت بیمارستان هم باید تعیین‌تکلیف شود و این مهم باید جزو سرفصل‌های کاری رئیس بیمارستان قرار گیرد.
کبیری با بیان اینکه در قالب برنامه‌های کوتاه‌مدت، میان‌مدت و درازمدت در حوزه درمانی، اثرات تغییرات مدیریتی برای مردم ملموس باشد، اظهارکرد: ساخت فضای استراحت کادر درمان، تکمیل تجهیزات بیمارستانی و افزایش تعداد آمبولانس‌ها هم جزو برنامه‌های آینده ماست‌.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با بیان اینکه گردشگری سلامت ابر‌پروژه ماست، گفت: کیش می‌تواند به هاب سلامت خلیج فارس تبدیل شود و بسترهای تحقق این مهم، مهیاست.
شایان ذکر است، در این مراسم ضمن تقدیر و تشکر از زحمات دکتر براتی، بابت خدمات دوره تصدی‌گری مدیریت، دکتر جاودان سیرت به عنوان "رئیس بیمارستان کیش" معارفه شد.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1477591/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

باستونی: یامال بهترین بازیکن دنیاست!

دبل‌هت‌تریک قهرمانی تیم زنان چلسی در لیگ برتر!

میختاریان: تا آخر عمر حسرت گلم به بارسا را می‌خورم!

کوبارسی: با این نتیجه باید از خودمان انتقاد کنیم!

رافینیا: خیلی ریسک کردیم ولی صعود می‌کنیم

زومر، متشکریم که آن توپ را گل کردی!‏

مصدوم کلیدی استقلال آماده بازی آلومینوم

باشگاه پرسپولیس: محرومیت پیروانی را فورا لغو کنید

بارسا 3-3 اینتر؛ فینالیست در سن‌سیرو مشخص می شود

بهترین بازیکن بارسا-اینتر قبل از پایان مشخص شد!

اسکوچیچ جانشین شجاع را انتخاب کرد!

واکنش رونالدو به حذف النصر؛دنیا ادامه دارد!

موقعیت خوب برای طارمی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

بحران برق در اسپانیا؛ بارسلونا 3-3 اینتر

چه می‌کنه لامین یامال؛ بارسلونا 3-3 اینتر

رافینیا و یک ضربه دیدنی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

بدبیاری فلیک در نیمه اول؛ کنده مصدوم شد!

جواد خیابانی گزارشگر بازی استقلال - جوبیلو ایواتای ژاپن در فینال جام باشگاههای آسیا

مهدی طارمی با مچ‌بند مشکی به یاد مردم بندرعباس

تمجید هالند از یامال؛ پسر، تو فوق‌العاده‌ای!

گل سوم اینتر به بارسلونا توسط دنزل دومفریس

گل سوم بارسلونا به اینتر توسط رافینیا

اعتراض شدید پرسپولیس به تشدید محرومیت پیروانی

تماشای تلویزیون بدون نیاز به اینترنت و وای‌فای؛ مالک نوکیا گوشی متفاوتی می‌سازد

برگی از تاریخ/ سفر به تاریخ؛ مادر ناصرالدین شاه در کنار «غلام آفریقایی‌اش، سلیم خان»

تیغ تا حالا سُریده روی پوستت؟!

گل اول اینتر به بارسلونا توسط مارکوس تورام

حسرت و ناراحتی کریستیانو رونالدو پس از ناکامی النصر از صعود به فینال لیگ نخبگان آسیا

پلیس مانع درگیری هواداران بارسلونا و اینتر!

گل دوم اینتر به بارسلونا توسط دنزل دومفریس

گل اول بارسلونا به اینتر توسط لامین یامال

چه تکنیک نابی داره یامال؛ بارسلونا 1-2 اینتر

گل دوم بارسلونا توسط فران تورس در دقیقه 38

تغییرات ساختار خانواده‌ها و افزایش سن ازدواج

گام بلند سامسونگ برای ایجاد انقلاب در گوشی های آینده

رده بندی بهترین دوربین گوشی جهان در ماه آوریل؛ خبری از سامسونگ نیست

گوناگون/ آخرین نگهبانان جنگل‌های آمازون

این مار افعی بومی شمال را دیدید فرار کنید

آبشار شوی در دزفول

معانی لوگو های ایرانی

نمایی از شهر لاداخ در هند

یک روستای تفریحی در جنوب غربی ترکیه

تعدادی مورچه در حال انجام عمل جراحی رو هم دیگه!

گوناگون/ حیوانات می‌توانند مانند انسان‌ها عاشق شوند؟

وقتی حلزون اسپایدرمن میشود

نمایی از ابهتِ دیدنی طاووس را ببینید

به یاد زنده یاد آتیلا پسیانی

9 فیلم پروانه نمایش گرفتند؛ از «سالن چهار» تا «آنتیک» و «آقای زالو»

من هر روز نقش زنی رو بازی می‌کنم که...

دیوید فینچر و خبر جذابی که دروغ نبود